Hiihtokoulun varausehdot

Hiihtokoulun varaaminen:

 

Hiihtokoulun varaaminen tapahtuu verkkosivujemme kautta, sähköpostilla. Hiihtokouluun ilmoittautuminen on aina sitova. Saat vastauspostina ohjelman ja maksutiedot. Kurssi maksetaan ennen hiihtokoulun alkamista. Suorituksen tulee näkyä LETSKI Oy:n tilillä ennen ensimmäistä osallistumiskertaa. (Poikkeuksena kampanjat, joissa alennuksena ensimmäinen  kokeilukerta on ilmainen)

 

Peruutuksesta on aina ilmoitettava järjestäjälle

hanna@letski.fi.

Peruutukset tulee tehdä aina kirjallisesti osallistujan toimesta, etukäteen.

- Viimeistään 7 vrk ennen hiihtokoulua ilmoitettu peruutus: Letski Oy palauttaa maksut vähennettynä toimistokuluilla 10€

- Myöhemmin kuin 7 vrk ennen hiihtokoulua ilmoitettu peruutus: järjestäjällä oikeus pidättää koko hiihtokoulun hinta täysimääräisenä. (jälkikäteen ilmoittaminen ei ole peruuttamista).

- Sairastapauksissa palautamme maksut täysimääräisinä, lääkärintodistusta vastaan.

 

 

Hiihtokoulun järjestäjän peruutusehdot:

 

Jos hiihtokouluun ei ole viikkoa ennen kurssin alkamista ilmoittautunut vähimmäismäärä osallistujia, sitä ei toteuteta. Mikäli hiihtokoulu joudutaan peruuttamaan, ilmoittaa Letski Oy peruutuksesta jokaiselle osallistujalle erikseen. Hiihtokoulun peruuntumisesta ilmoitetaan AINA! Kurssille osallistumatta jättäminen ei ole peruuttamista. Mikäli hiihtokoulu perutaan LETSKI Oy:n toimesta, palautetaan sinulle täysimääräisenä maksetut osallistumismaksut.

Syinä peruutukseen voivat olla vähäinen osallistujamäärä, ohjaajan sairastuminen tms., poikkeuksellinen säätila. Muistathan, että hiihtokoulua ei ole peruttu järjestäjän toimesta, mikäli siitä ei ole erikseen osallistujille ilmoitettu puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

 

Järjestäjän oikeus muutoksiin:

LETSKI Oy pidättää itsellään oikeuden muutoksiin, joiden syynä ovat hintojen muutokset, force majeur -esteet tai muut LETSKI Oy:stä riippumattomat seikat.