”Kaksi Kainuun perämetsien superhiihtäjää halusivat palauttaa hiihdolle sille kuuluvan hohdokkuuden ja hauskuuden. Syntyi idea LetSkistä, palvelusta, joka auttaisi niin hiihtohirmuja kuin perässähiihtäjiä pysymään ladulla. Meitä yhdistää hien himo ja hiihdon hurma; haluamme yksinkertaisesti olla rakentamassa hiihtävämpää Suomea ja tarjota mahdollisimman monelle kokemuksen siitä kun suksi luistaa. Maastohiihto jokamiehen ja -naisen oikeus ja ihan hitokseen hauskaa!”

Hanna-Hoo-Hiltunen
Hanna-Hoo-Hiltunen

Hiltusen Hanna eli Hiihtomutsi. Oikeammin olen seitsenhenkisen kotijoukkueen koutsi ja kokki. Opetan sinutkin hiihtämään ja autan löytämään tämän supermonipuolisen luontolajin uudet kulmat- lumella ja ilman. Helposti ja hyvällä fiiliksellä. Opastan sinut elämäsi laduille- soille ja saloille kohti kevään timanttisia hankikelejä Minulle, hektisen arjen sankarille, hiihto on parasta mindfulnessia- hetki jolloin voin tuumata elämää itsekseni tai parhaassa porukassa.

Heidi-Hoo-Moilanen
Heidi-Hoo-Moilanen

Heidi eli virallinen Hoomoilanen ja iso kenkäinen toppatakki nainen. Puheessani kuuluu kaksoiskonsonantti ja mielenmaisemassani on aina -8 astetta pakkasta ja täydellinen hiihtokeli. Olen kasvanut Vuokatin vaarojen laduilla ja poluilla. Halusin kilpahiihtäjäksi ja hetken aikaa annoin hiihdolle kaikkeni. Minun kaikkeni ei ollut tarpeeksi. Nyt nautin huippuhiihtäjien edesottamuksista arvokilpailuissa ja kotiladuilla. Suomalaisten menestys saa minut kananlihalle ja kyyneleet silmiini.

Hanna  050 5829077

Heidi     044 5253990

Soita, textaa, someile tai lähetä email.

LetSki!