Bongasitko meidät polunvarrelta? Mahtavaa! TERVETULOA LETSKI- HIIHTOKOULUUN

Mikä on sinun suhteesi tähän iänikuiseen,uuden nosteen kynnyksellä keikkuvaan kansallislajimme? Mikä on sinun hiihtotarinasi?

Onko viime kerrasta jo vierähtänyt vuosia, jopa kymmeniä? Oletko innokas tutustumaan ensi kertaa tähän kokonaisvaltaiseen hyvän fiiliksen luontolajiin? Jos kaipaat iloista lenkkiseuraa, haluat nostaa peruskuntoasi ja päivittää hiihtotyylisi ja kuulumisesi samalla kertaa hikitakuulla, Letski - hiihtokoulu voisi olla sinun juttusi.

Haastan SINUT mukaan aikuinen nainen, äiti, sisko, sinkku, anoppi, sporttimummo... SINÄ menneisyyden puistohiihtojen tähti, Hippo-hiihtojen jumbo, koulukisojen kuningatar, perushiihtäjä tai täysiverinen hiihto-urpo ja perässä hiihtäjä, olet lämpimästi tervetullut kohottamaan hiihtokuntoasi ja tuntoasi, hikitakuulla Letski-hiihtokouluun.

Tutustu meihin tällä sivustolla ja ilmoittaudu mukaan. Soita tai meilaa. Kysy lisää ja lähde elämäsi laduille kanssamme.

Heimomme kokoontuu ensimmäisen kerran 8.9. klo 18.00-19.00. Paloheinässä Hiihtomajan edustalla.Sauvalenkki ja harjoitukset tapahtuvat Paloheinän lähimaastossa, ellei opas eksy.

Tule tutustumaan ja tunnustelemaan, onko murtomaahiihto sinun juttusi. Kokeilukerta on tietysti maksuton. Letski!


Liity LETSKI- heimoomme HETI!

Your details were sent successfully!

Hiihdä perässä ja seuraa meitä: 

  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
Suosittelemme
Viimeisimmät