Elämä ei ole pelkkää hiihtoa. Välillä täytyy myös tanssia!


Tiistaina hiihtokoulussa opimme ”kolmen ärrän”- muistisäännön. RYHTI, RYTMI JA RENTOUS ovat ainekset, joista lähdemme rakentamaan tulevan kauden hiihtokuntoa ja- tuntoa. Hiihto-Urpomme hoksasi, että setti on sama kuin tanssissa. Hyvä seura ja saattaja ovat bonus, mutta yksinkin onnistuu! Tule vaikka kokeilemaan. Aloitamme uusia ryhmiä syksyn mittaan pääkaupunkiseudulla toiveiden mukaan, mutta nyt pyörivään Paloheinän ryhmään mahtuu vielä mukaan. Kysy lisää ja Ilmoittaudu minulle. Meilaa tai Soita. hanna@letski.fi tai 050 5829077

Minä en yksinkertaisesti malta olla hehkuttamatta tätä lajin hienoutta. Kerron tästä nyt sinullekin, joka et ole vielä lajin pariin tutustunut, aprikoit osallistumista hiihtokouluumme tai muistosi koulu-aikojen hiihdosta ovat hukkuneet nitisivine rotanloukkuineen ja ylikuumentuneine villapipoineen umpihankeen.

Ajattelen tätä lajia omaan arkeeni ja skandinaavisiin vuodenaikoihin sidottuna jatkumona, ympärivuotisena elämäntapana. Kauden kliimaksi on maaliskuussa timanttisilla järvenjäillä Sotkamossa ja Vuokatin vaarojen lennokkaissa laskuissa. Mutta ennen sitä tuohon välimaastoon mahtuu satoja hienoa hiihtohetkiä, lumella ja ilman. Aina on hyvä sää lähteä luontoon ja hiihtämään!

Hiihto-Minän mielenmaisemani TOP 3 tulee tässä.

Aurinkoisten kesä-aamujen kaste, nurmen tuoksu ja tuoreet liukumiinat kinttupolulla Mansikkien tervehtiessä laiskasti sauvojen kanssa ohikiitävää pinkkiä kummajaista.(Noita tervehtijöitä tapaa vuosi vuodelta vähemmän,mutta ainakin Viikistä ja Otaniemestä stadilaiset löytävät vielä helposti tämän kulttuurimaiseman)

Iltalenkki kirkkaan tähtitaivaan alla, pikku pakkasessa, ensilumen leijailessa hiljaa vaimentaen talvirenkaiden jyrinän asfaltilla. Lenkkarin alla narisee vihdoin..LUMI <3

Lähes taianomainen H-hetki, kun talven ensimmäinen hiihtolenkki on takana ja istut saunan lauteilla afterskiissä, tulen kiihkeää tanssia kiukaan ikkunasta tuijottaen,oma, kokonainen,dreamteamin puolikas vieressäsi. Ollaan vain, ihan hiljaa!

Hienoja ja voimaannuttavia elämän hetkiä ja retkiä, kuten tämäkin, kun on taas mentävä. Lapset tivaavat kärsimättöminä portilla lähtökäskyä ja käyvät vuoronperään varmistelemassa, onhan eväät varmasti mukana. Kiljusen Herrasväen retkipäivä on alkamassa.

Leppoisaa lauantaita Sinulle ja perheellesi. Kaikki on hyvin, pysähdy tai juokse lujempaa, katso ympärillesi, ihastele ja ihmettele. Kiitä ja nauti.

PS. Sain naapurin supersporttirouvalta haasteen tanssitunnille, tankotanssitunnille. Lähdin tietysti.Ihanaa ja helppoa minulle, ajattelin!

Well,no,i didn´t feel any sexy! Entisillä tanssimeriiteillä ei riiputtu eikä roikuttu.Sisuunnuin. Aion mennä uudelleen. Opettelen tämän uuden lajin. Minulle luvattiin, että onnistun varmasti keinumaan ja kieppumaan keijukaisen kevyesti hiihtäjän kehollani,käsillä ja ilman. Kiitos Leena. Muistutus myös siitä, että usein se paras nautinto näissä elämän kimuranteissa tanssimuuveissa tulee sisukkaan tekemisen eikä aktiivisen olemisen kautta, unohtamatta matkaa tahdittavia välitavotteita. Juuri ny se voisi olla hidas tango, kahdelle.


Liity LETSKI- heimoomme HETI!

Your details were sent successfully!

Hiihdä perässä ja seuraa meitä: 

  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
Suosittelemme
Viimeisimmät