SuukkoSunnuntai on koko perheen hiihtopäivä.


Sunnuntaisin olisi ihana nukkua pitkään,syödä hidas aamupala, lukea viikon lehdet hartaudella ja vaihtaa kuulumisia ja suunnitella tulevan päivän tapahtumia ja haaveilla elämästä, yhdessä koko perheen kanssa.

Meillä ja teillä, kenellä ei juuri tässä elämäntilanteessa ole siihen mahdollisuutta, syystä tai toisesta, on onneksi paljon muita hyviä, helppoja ja halpoja lepopäivän viihdykkeitä ja virikkeitä. Meillä tämä päivä on ristitty Suukkosunnuntaiksi päiväkodissa opitun lorun mukaan. Mikäs siinä, kyllähän se maistuu aina, suukko, pienien ja isojen suissa. Pikkuiset kömpivät viereen jo kello kuusi. Hellä herätysuukko isille: "Mulla on nälkä, herää jo." Lätkäturnaukseen kiirehtivälle esiteinille moiskautetaan reilu tsemppisuukko perheen prinsessan jakaessa suukkojaan lemmikkimarsuille. Otan kopin ratin takaa lähetettävästä lentosuukosta. Osui ja upposi. Vanhin teini jää vielä katselemaan omia unikuviaan kun pakkaamme repun ja suuntaamme ulos kohti raikasta ja aurinkoista syyssäätä pikkupataljoonan kanssa.

Muistatteko sen vanhan kansan uskomuksen, että värikäs ruska tietää pitkää talvea ja vähämarjaiset pihlajat kielivät runsaasta lumesta? Hiihtokansalle tämä tietää hyvää, sillä merkit ovat ilmassa: OK väriloisto vaahterapuissa ja pihjalanmarjoja nolla. ANTAA SIIS SATAA. Minulla on laiskojen sunnuntaiden lisäksi myös toinen lähitulevaisuuden perhehaave. Nimittäin haluan innostaa koko perheen hiihtohommiin. Paljasjalkainen stadilainen, mieheni, koukutettiin lajiin lopullisesti viimetalvena Vuokatin upeissa maastoissa.Samoilu ja seikkailu pihalla, lähimetsissä, Nuuksion kansallispuistossa ja mökillä on hyvä pohja yhteisen hiihtoharrastuksen aloitukseen. Kerron teille matkan varrella miten tässä käy. Saanko myös perheen lapset ja nuoret ladulle? Valmennettaviini, Suukkosunnuntain Dream Teamiin kuuluu kuusi superhiihtäjää: 5v, 6v,10v, 12 v ja 15 v HiihoUrpot ja stadilainen HiihtoNiilo.

Tänään lähdemme onnittelemaan 75- vuotiasta Helsingin Latua. Maunulan Majalla juhlitaan koko kansan sporttipäivää.Ohjelmassa on retkeilyaiheisia tietoiskuja, latulajien kokeilua (mm. geokätköily) kävelyretkiä ja musiikkiesityksiä. Lisätietoja ohjelmasta:http://www.helsinginlatu.fi/

Tämä tapahtuma on omiaan meidän hiihtotiimin Sunnuntairetkeksi. Tulkaapa tekin!

Onnea Helsingin Ladun hiihtotiimille ja toivotaan pitkää potkua myös jatkossa, myötä ja vastamäessä. LETSKI!

Jahas, porukka on jos autossa. Äitiä aina ootetaan. LETS GO ja Sporttista Suukkosunnuntaita sulle ja perheellesi.

HiihtoMutsi Hanna Hoo


Liity LETSKI- heimoomme HETI!

Your details were sent successfully!

Hiihdä perässä ja seuraa meitä: 

  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
Suosittelemme
Viimeisimmät