Heimo on puhunut! LETSKI!

Joulutauko.Tulee tarpeeseen, jotta pääsee kotoKainuuseen "töikseen" hiihtämään ja nukkumaan. Letskin heimolaiset on kannustettu hakeutumaan liikkuvalle alustalle eli luonnon lumille.Meikäläisten perässä saa hiihdellä ainakin Ylläksellä, Rukalla, Vuokatissa ja Saksanmailla. Koutsikin kaapii jo lähtökuopissaan, mutta pari päivää on maltettava ja painettava joulukauppaa vielä! Letski -hiihtokoulussa tunnollisesti syksyn mittaan rakennettu hiihtokunto pääsee pian villinä vapauteen. Hyvä on ollut hiihtäjän hiihellä ilman luntakin: nostaa kuntoa, kohottaa tuntoa ja hiota, hengittää ja hengähtää. Innostavaa on ollut nousta ja lähteä liikkeelle työpäivän päälle, vaikka kuinka sohva, työtuoli ja muut yhteiskunnalliset pakotteet ja velvoitteet olisivat kannustaneet jäämään. Tiedäthän sen mieluisan pakon, kun hyvä porukka on yhteisen asian ja arvojen äärellä? Nämä jokatiistaiset yhteislenkit ovat olleet juurikin sitä. Kiitos Sinulle LETSKI- heimolainen, kun olet madaltanut koutsin kynnystä uhmata märkää ja pimeää.

Muistan sen aurinkoisen ja kuuman kesälauantain kun lenkkeilin ystäväni kanssa saaressa, jonne olimme rantautuneet yöpymään veneretkellämme. Puheiden käännyttyä hiihtoon ja intohimoon, Sunnuntai-hiihtelijä Tiina lupasi oitis osallistua hiihtokouluumme jos saisimme ryhmän kasaan. Nyt viisi kuukautta myöhemmin Timmimimmien ryhmässä hiihtävä ystäväni kertoo, että yhteistreenit ovat tuoneet enemmän tehoa liikkumiseen eli kunto on kohonnut talvea kohti ja fiilis on ollut sopivan rento-

"Tosi hauskaa on ollut! Olen löytänyt sauvakävelyn uudelleen ja yllättynyt miten tehokkaasti se vaikuttaa, kun tekniikka on oikea" Letskin Mimmit ovat asiantuntijoita alallaan, harjoitus tekee hyvää ja tuo energiaa. Voin suositella lämpimästi!"

Niin ja onhan meillä Tehotyttöjen ryhmässä mukana jo yksi rohkea mieskin. Hän on varsinainen Mikko Mallikas ja ryhmän nimi tullaan muuttamaan Tehotiimiksi, ehkä?

Haluatko mukaan meijän jengiin? Tiedätkö mitä? Olet lämpimästi tervetullut! Ennen sitä, käymme porukalla hakemassa Pohjoisesta vähän lunta tai ainakin kilometrejä ( HiihtåUrpå opettelee aavikkohiihtoa Vegasissa) ja tapaamme sinut tiistaina 12.1.2016 Paloheinässä.

Uhmasin tänään joulustressiä. Tein yksin pitkän sauvalenkin vehreässä metsässä. Pistin samalla joulun to do-listan uuteen uskoon ja tärkeysjärjestykseen.Tein hiihtokintaista sydämen. Se on sinulle hiihtäjä! Hyviä Joulunpyhiä ja levon ja liikunnan hetkiä taikka sitten railakkaita rymyretkiä itse kullekin säädylle.

LETSKI!


Liity LETSKI- heimoomme HETI!

Your details were sent successfully!

Hiihdä perässä ja seuraa meitä: 

  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
Suosittelemme
Viimeisimmät