7 päivän haaste ja failure


Ajattelin sunnuntaina, että heti huomenna eli maanantaina alkaa minun 7 päivän liikuntahaaste.

Puheissa se on niin helppoa: vaihdan treenirintsikat ja puen liikuntavaatteet päälle. Sekään ei ole vaikeaa, kun kotiäidillä ne on käytännössä koko ajan päällä. Otan noin 10 askelta ja siirryn ulos. Pihalla odottaa kahvakuulapoikineen. Ja siitä sitten tekemään ja toteuttamaan. Jos kahvakuula ei kiinnosta, niin sivuovelta voi rengastaa narunpäähän koiran mukaan, niin ei edes tarvitse mennä yksin lenkille.

Mutta ei! On se kyllä niin järjettömän vaikeaa.

Joten ajattelin, että tämä 7 päivän, 15 minuuttia päivässä liikuntahaaste on tarpeeksi helppo toteuttaa. Vain päätös, että siirryn pihalle tekemään hyvän ja tehokkaan 15 minuutin kahvakuulatreenin. Sillä saa jo hyvin jalat jumpattua ja mukavan hien.

Tuli maanantai. En mennyt tekemään sitä helppoa 15 minuutin kahvakuula jumppaa. Failure!! Ärsytti.

Tuli tiistai. En taaskaan mennyt tekemään sitä helppoa 15 minuutin kahvakuula jumppaa. Failure numero kaksi!!

Onneksi keskiviikko on uusi maanantai. Ja voin aloittaa huomenna taas uudelleen oman 7 päivän liikuntahaasteeni. Elämä on armollinen ja ihana, kun ei ota sitä niin vakavasti. Huomenna kahvakuulataan hikitakuulla! Kerron kuinka kävi.

#hiihtäjä #äiti #kahvakuula #treenihaaste

Liity LETSKI- heimoomme HETI!

Your details were sent successfully!

Hiihdä perässä ja seuraa meitä: 

  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
Suosittelemme
Viimeisimmät
No tags yet.
Etsi tägillä
Arkisto